Google
Web www.erdelyiek.hu

Nem a szülőföldjükön élő erdélyiek adatbázisa

 

Erdélyiek adatbázisa

Regisztráció
Keresés

 

 

Hazalátogatóknak

Szálláshelyek
Utazási ajánlatok
Kulturális ajánlatok

 

 

Befektetőknek

Ingatlanvásárlás
Befektetések

 

Erdély hírei

 

 

 

Húsételek


Tűrt rostélyos

Hozzávalók (4 személyre):

10 szelet marhahús
10 szelet kb. 5 cm vastag füstölt szalonna
só, bors
olaj
liszt

Elkészítés:
A marhahús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A füstölt szalonnát beletekerjük a hússzeletekbe, fogpiszkálóval átszúrjuk, így rögzítjük. Közben olajat forósítunk, a feltekert hússzeleteket lisztben megforgatjuk, és forró olajban fehérre pirítjuk. Ezután annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje a tekercseket. Időnként megkeverve puhára főzzük. Ha a víz elfő, még egy picit barnásra pirítjuk. Rizzsel tálalva a legfinomabb.

Beküldő: Zsuzsi, a recept Marosvásárhely környékéről származik



Jó étvágyat kívánunk!

Recepteket szívesen fogadunk!

Amennyiben van kedvenc recepted küldd be   
>>>>>

 

Infók

 

Erdélyieknek

 

 

A Szülőföld

 

Versek, idézetek
Képgaléria
Hazai ízek

 

 

Egyéb

 


Erdélyi szervezetek, egyesületek

Hasznos linkek
Könyvajánló

 

 

Sorsok

 

Honfitársaink boldogulása az új hazában, élettörténetek
 

 

A Román Nemzeti Bank valuta árfolyamai